Шукаю для замовлення РПС розгрузки

kilivivin

New Member
Останнім часом шукаю, де можна нормально придбати якісні РПС розгрузки для тренувань і виїздів, бо хочу щось зручне, надійне та перевірене. Але бачу стільки різних варіантів і магазинів, що вже заплутався — не знаю, кому довіряти. Хто замовляв собі подібні речі в Україні? Може підкажете перевіреного продавця, щоб не нарватися на підробку або сумнівну якість?

KYKANA

Member
Дивись, якщо тобі потрібні справді якісні РПС розгрузки, то я б радив не витрачати час на сумнівні сайти чи маркетплейси. Є хороший варіант — магазин Kiborg https://kibоrg.cоm.ua/rps-i-razgruzki/ , де можна знайти перевірені розгрузки з різними конфігураціями, адаптовані під потреби військових, стрільців і тих, хто займається активними тренуваннями. Там широкий вибір: від легких варіантів для швидких виходів до більш універсальних систем із великою кількістю підсумків і регулювань. Важливо й те, що вони співпрацюють із перевіреними виробниками, тому за якість можна не хвилюватися. Плюс магазин знаходиться в Україні, а це означає швидку доставку й підтримку, якщо щось потрібно уточнити. Я сам брав у них спорядження — залишився задоволений і сервісом, і самою річчю.

Сверху