Самовиключення та паузи: як використовувати інструменти відповідальної гри на 1xBet?

dawroxy

Member
Я помітив, що останнім часом я граю все більше та більше на 1xBet. Спочатку це було кілька ставок на виходних, а тепер я граю кожен день, іноді по кілька годин. Мені це подобається, але я розумію, що це може стати проблемою. На сайті я бачив опцію "самовиключення" або щось на зразок цього. Як це працює? Якщо я активую самовиключення, я втрачу доступ до всього свого акаунта? А що якщо я передумаю через тиждень?

daniel0trn

Member
Самовиключення на 1хбет - це серйозний інструмент для тих, хто відчуває, що втрачає контроль над грою. В розділі "Ответственная игра" ти можеш знайти опції самовиключення і паузи. Вони трохи відрізняються. Пауза - це тимчасовий перерив на кілька днів чи тижнів. Під час паузи твій акаунт буде неактивним, ти не зможеш зробити ставку, але ти можеш закінчити паузу раніше, якщо захочеш. Самовиключення - це серйозніше. Якщо ти активуєш самовиключення, твій акаунт буде заблокований на період від 6 місяців до року (залежно від того, як ти вибереш). І ти не зможеш скасувати це самостійно - тільки служба підтримки може зробити це після істечення терміну. Мій совет - якщо ти почуваєш, що гра стає проблемою, почни з паузи. Пауза на тиждень чи два часто достатньо, щоб зрозуміти, чи тобі дійсно потрібна перерва. Якщо після паузи ти почнеш грати знову з тією ж інтенсивністю - тоді розглянь самовиключення. Також на 1xBet є лімити на депозит, час та ставки - я б радив встановити їх перш ніж дійти до самовиключення.

Сверху