Підготовка до Великодня

kilivivin

Member
Підготовка до Великодня вже почалася, а я раптом зрозуміла, що вдома майже немає нічого святкового — ні гарного посуду, ні декору для столу. Хочеться зробити щось особливе: прикрасити кухню, красиво подати паски, яйця, може навіть оформити маленьку композицію для гостей. Але в магазинах поруч вибір зовсім невеликий і якось не надихає. Можливо хтось знає хороший інтернет-магазин, де можна замовити щось стильне і не банальне до цього свята?

KYKANA

Member
Свого часу я теж зіткнулася з такою ж проблемою і вирішила пошукати щось онлайн, бо у звичайних магазинах часто продають одні й ті ж речі. Після кількох переглянутих сайтів найбільше сподобався https://villagrazia.ua/ua/easter . Там асортимент досить великий і виглядає все дуже святково. Якщо коротко, то товари до Великодня в інтернет магазині посуду та декору ВіллаГрація справді допомагають створити атмосферу свята вдома: є декоративні тарілки, підставки для яєць, красиві серветки, тематичні прикраси для столу. Я замовляла там кілька позицій для сервірування і ще один декоративний елемент для кухні — все виглядало дуже акуратно і якісно. Приємно, що навіть дрібниці там продумані, тому стіл виходить дуже гарний без зайвих зусиль.

Сверху