Я перед вагітністю вирішила звернути увагу на вітамін D і обрала Детримакс, бо там зручна форма і рекомендована доза для підготовки до вагітності. Почала приймати кілька місяців до планування, робила аналізи на рівень D, щоб контролювати ефективність. Мені сподобалося, що є інструкція як правильно пити і який період оптимальний. Хочу зазначити, що перед вагітністю Детримакс допомагає підтримувати нормальний рівень вітаміну, а це важливо для організму.
Можна почати з мінімальної дози, дивитися на аналізи і підбирати зручний режим прийому, щоб не було перевищення. Так легше слідкувати за рівнем і розуміти, що організм отримує достатньо D без зайвого. Я робила це регулярно, і відчуття енергії і настрою було стабільніше. Тобто по суті головне - перевірити аналіз, підібрати відповідну форму і дозу, дотримуватися рекомендацій, а вже тоді думати про додаткові фактори, як харчування чи сонце. Якщо хтось цікавиться детальніше, можна глянути чи можна приймати перед вагітністю Детримакс
https://detrimax.ua/re-sistema/pidgotovka-do-vagitnosti/ там чітко описано, як організувати прийом і контролювати рівень вітаміну без ризиків.