Надійна служба доставки

lasikas

Member
Привіт! Уже кілька разів мала ситуацію, коли замовляла доставку і то запізнилися, то загубили частину відправлення. Хочеться вже нарешті знайти службу, з якою можна спокійно працювати і не гадати, чи все доїде. Чи можете порадити когось надійного, щоб і ціни не кусалися, і швидкість була нормальна? Мені потрібно ліки замовити. Бо чесно кажучи, трохи втомилася від сюрпризів.

gucci

New Member
Я користувався доставкою GlobalPost для передачі ліків своїй тітці у Чехію, і залишився дуже задоволений сервісом. У компанії розроблена покрокова інструкція, як доставити ліки рідним до ЄС https://globalpost.ua/how-to-ship-medicine-to-relatives-in-the-eu/ завдяки якій навіть новачок легко впорається із завданням: спершу потрібно звірити ліки з переліком дозволених, далі підготувати потрібні документи, а саме рецепт від лікаря і чек із аптеки, після цього оформлюється відправка. Працівники уважно перевірили дані і допомогли правильно заповнити декларацію, що дуже зручно. Мене приємно здивувало, що весь процес займає мінімум часу, і клієнт не губиться в деталях, бо є зрозуміла схема дій. Тітка отримала посилку швидко, все дійшло цілим і в належному стані. Особливо хочу відзначити прозорість і відкритість сервісу: нічого не приховують, чітко пояснюють кожен етап. GlobalPost справді робить добру справу, допомагаючи людям піклуватися про своїх близьких навіть на відстані. Я вдячний і впевнений, що ще не раз скористаюся їхніми послугами.

Сверху