Olexaleleka97
Member
Хочу поділитися своїм позитивним досвідом замовлення ароматів з інтернет-магазину ParfuMiy.
https://parfumiy.store/rozlyvni-parfumy/
Давно шукала якісні парфуми на розлив, які б не поступалися брендовим ароматам, але коштували адекватно. І можу сказати — ParfuMiy приємно здивував!
По-перше, аромат справді стійкий — тримається до 24 годин, а на одязі навіть довше. У складі парфумів від 25 до 33% ароматичних олій, що відповідає класу парфумованої води. Запах поступово розкривається, змінюючи ноти протягом дня, і це просто магія
По-друге, вибір величезний — квіткові, цитрусові, пряні композиції, є і жіночі, і чоловічі варіанти. Можна обрати як легкий аромат на щодень, так і насичений вечірній варіант.
Ще один плюс — дуже зручний сервіс: швидке оформлення, доставка по всій Україні, консультації при виборі. Я робила замовлення онлайн, і це дійсно швидко, вигідно та комфортно.
Чому варто спробувати саме такі аромати?
Доступна ціна
Зручний формат — можна замовити навіть маленький об’єм на пробу
Висока стійкість
Індивідуальний стиль
Кожен аромат ParfuMiy має власний характер і настрій. Це не просто альтернатива люксовим брендам, а можливість знайти “свій” запах, який підкреслить унікальність.
Тепер рекомендую ParfuMiy всім знайомим — якість, сервіс і аромати тут дійсно на висоті
https://parfumiy.store/rozlyvni-parfumy/
Давно шукала якісні парфуми на розлив, які б не поступалися брендовим ароматам, але коштували адекватно. І можу сказати — ParfuMiy приємно здивував!
По-перше, аромат справді стійкий — тримається до 24 годин, а на одязі навіть довше. У складі парфумів від 25 до 33% ароматичних олій, що відповідає класу парфумованої води. Запах поступово розкривається, змінюючи ноти протягом дня, і це просто магія
По-друге, вибір величезний — квіткові, цитрусові, пряні композиції, є і жіночі, і чоловічі варіанти. Можна обрати як легкий аромат на щодень, так і насичений вечірній варіант.
Ще один плюс — дуже зручний сервіс: швидке оформлення, доставка по всій Україні, консультації при виборі. Я робила замовлення онлайн, і це дійсно швидко, вигідно та комфортно.
Чому варто спробувати саме такі аромати?
Доступна ціна
Зручний формат — можна замовити навіть маленький об’єм на пробу
Висока стійкість
Індивідуальний стильКожен аромат ParfuMiy має власний характер і настрій. Це не просто альтернатива люксовим брендам, а можливість знайти “свій” запах, який підкреслить унікальність.
Тепер рекомендую ParfuMiy всім знайомим — якість, сервіс і аромати тут дійсно на висоті