Кухонні фасади - з якого матеріалу вважаються кращими?

Galet

Member
Кухонні фасади - з якого матеріалу вважаються кращими? Що зручніше масив чи ДСП в щоденному користуванні? Адже такі покупки часто пов'язані з великими витратами, і хочеться бути впевненим як товар, його відповідність заявленим характеристикам, а також надійність продавця. Діліться досвідом.

hepaka

Member
Нещодавно замовляв фасади через Інтернет. Спершу сумнівався, але вирішив ризикнути. Магазин виявився надійним, товар доставили у повному обсязі, упаковка була ціла, матеріали відповідали опису.

У мене був позитивний досвід покупки фасадів онлайн. Основне, уважно вивчити інформацію про магазин, перевірити наявність та необхідний колір, він може відрізнятись. Замовляв фасади та супутні товари, отримав вчасно.

Один із магазинів, яким я користувався - це інтернет магазин будівельних матеріалів Leroy Merlin. Спочатку вивчив їхній каталог, він досить докладний і зручний для пошуку. Особливо сподобались характеристики до товарів, які дозволяють уникнути помилок при замовленні фасадів для кухні https://www.leroymerlin.ua/f/fasady
Матеріали прийшли у належному стані, жодних дефектів чи невідповідностей не виявив. Дуже сподобався вибір фасадів, все в наявності, що важливо. Я купував як дрібні, так і великі товари для ремонту і залишився задоволений якістю. Наступного разу замовлятиму тільки тут.

Сверху