Купити оригінальні кросівки

TolkoTu

New Member
Підкажіть як купити оригінальні кросівки на сайті рібок? Мені дуже подобається цей бренд, а у нас які не куплю чомусь дуже швидко приходять в негодність, ніби підробку продають.

ArbuZzzz

New Member
Підкажіть як купити оригінальні кросівки на сайті рібок? Мені дуже подобається цей бренд, а у нас які не куплю чомусь дуже швидко приходять в негодність, ніби підробку продають.
На жаль, на нашому ринку дійсно багато реплік, тому найнадійніший спосіб отримати справжній Reebok — це замовляти напряму з офіційних сайтів у США чи Європі. Там і вибір більший, і розпродажі такі, що ціни виходять навіть нижчими, ніж у нас за копію.
Проблема лише в тому, що багато іноземних магазинів не відправляють замовлення напряму в Україну або не приймають наші картки. У таких випадках я зазвичай користуюся послугами посередників, які беруть на себе всі клопоти з викупом і логістикою. Якщо хочеш бути впевненим, що отримаєш саме оригінал, раджу звернутися в компанію Захід https://3axid.com/ вони спеціалізуються на тому, що допомагають викупити товар у брендовому магазині та швиденько привезти його тобі додому. Так ти точно знатимеш, що взуття приїхало зі складу виробника, а не з якогось підпільного цеху. Спробуй один раз замовити оригінал "звідти", і ти більше ніколи не захочеш купувати взуття в наших сумнівних магазинах!

Сверху