Когнітивно-поведінкова терапія

lasikas

Member
Привіт усім! Я просто не можу не поділитися своїм відкриттям. Нещодавно натрапила на кілька статей про КПТ, і мене просто вразило, наскільки це структуровано та практично! Це ж ціла система роботи зі своїми думками. Тепер у мене просто жадоба знань на цю тему. Дорогі знавці, кидайте, будь ласка, усі ваші «must-read» і «must-watch»! Які книги вважаються класикою? Чи є українські терапевти, які ведуть блог або ютуб-канал з розбором технік КПТ на життєвих прикладах? Хочу зануритися з головою!

gucci

Member
Моя подорож до самопізнання почалася з бажання зрозуміти свої реакції на повсякденні ситуації та навчитися керувати емоціями. Я обрала когнітивно-поведінкову терапію https://hedepy.com.ua/про-терапію/когнітивно-поведінкова-терапія і це було справжнє відкриття. Терапевт допоміг мені побачити, як мої думки впливають на настрій та поведінку, і поступово навчав замінювати негативні установки на конструктивні. Онлайн-сесії на Hedepy були неймовірно зручними, я могла займатися в комфортному середовищі, не витрачаючи час на дорогу. Що мене здивувало – ефективність методики вже після кількох зустрічей: я почала краще сприймати себе, відчувати внутрішній спокій та впевненість у своїх рішеннях. Цей досвід дав мені мотивацію продовжувати роботу над собою, а правильний терапевт знає саме ті слова, які підтримують і надихають. Я вдячна платформі Hedepy за те, що допомогла знайти спеціаліста саме під мої потреби.

Сверху