Який взяти радіатор опалення?

kilivivin

Member
Може хтось підкаже, де зараз реально можна купити радіатор опалення, щоб і якісний був, і не з останніх копійок? Ми з чоловіком облаштовуємо дитячу кімнату в новому будинку, і старі батареї не витримують — ледве тепліють, коли надворі мінус. Переглянула безліч сайтів, але боюся купити якусь дешеву підробку, яка потім потече чи взагалі не буде нормально гріти. Хочеться знайти магазин, де можна обрати потрібну модель, отримати консультацію і бути впевненою, що не викину гроші на вітер. Можливо, є хтось, хто вже проходив через це й може порадити перевірений інтернет-магазин?

edvard

Member
Я теж нещодавно шукала радіатори опалення для клієнтського проєкту — перепробувала купу варіантів, поки не натрапила на крутий інтернет-магазин Сантехдеталь. Там реально величезний вибір: алюмінієві, біметалеві, сталеві — різних потужностей, кольорів і брендів, я замовив біметалевий радіатор опалення https://sdplus.cоm.ua/bimetallic-radiators . Усе сертифіковане, і найважливіше — є реальні відгуки від покупців. Мені сподобалось, що вони дають гарантію, а консультанти допомагають підібрати під конкретне приміщення, навіть якщо не розбираєшся в технічних деталях. Ми замовляли доставку у Київську область — прийшло швидко, без жодних пошкоджень. І ціна виявилася нижчою, ніж у багатьох місцевих магазинах.

Сверху