Як створити прибутковий трафік для Valguset?

tom7654

Member

Привіт, спільното! Я хочу зробити кампанію на оффер Valguset LowPrice і не знаю, який трафік буде найефективнішим. Чи краще брати Facebook, TikTok чи нативку? Можливо, комусь вдалося знайти ефективні тизери чи відео для цієї ЦА. Також цікавить, які креативи краще працюють для людей 40-60 років і чи обов’язково робити прелендінг. Хочу уникнути банів і отримати максимальний апрув, але боюся допустити помилки у креативах або таргетингу. Буду вдячний за конкретні поради та приклади успішних кампаній.

vlad021

Member
Найефективніший трафік для CPA-оффер Valguset — це Facebook та нативна реклама, іноді TikTok теж добре заходить, особливо короткі відео з демонстрацією ефекту https://www.ensotraffic.com/offery/valguset-lowprice . Для вікової групи 40-60 років працюють прості, зрозумілі креативи з показом проблеми і результату — без перебільшень. Прелендінг рекомендується, бо він підводить користувача до рішення купити продукт. Уникайте заборонених джерел та символіки. Також стежте за CTR та конверсіями, адже вони впливають на апрув і виплати.

Сверху