Як перевірити організм після довгої хвороби

IvanNechaev

Member
Доброго дня. Нещодавно перехворіла на сильний вірус і ніяк не можу відновитися, постійно слабкість і якась задишка. Хочу пройти повну діагностику, щоб зрозуміти, чи не дав вірус ускладнення на внутрішні органи. Де в Києві можна зробити це швидко і отримати адекватне заключення лікаря на місці? Не хочу здавати купу аналізів і чекати результати тиждень.

Вітаю. Після сильних хвороб організм часто виснажений, і важливо зрозуміти, яка саме система потребує підтримки в першу чергу. Тобі не треба бігати по лабораторіях, краще пройти комплексний функціональний скринінг всього тіла. Він покаже енергетичний ресурс кожної клітини і виявить приховані запалення, які заважають тобі одужати до кінця. Подивитися, які програми відновлення існують, допоможе офіційний сайт медичного центру. Я сама там відновлювалася після ковіду, і мені дуже допомогли розібратися зі станом судин та легень. Процедура проходить дуже спокійно, ти просто відпочиваєш, поки апарат робить свою роботу по скануванню. Лікар відразу після сеансу видає рекомендації, які вітаміни чи процедури тобі зараз реально необхідні. Це набагато краще, ніж пити все підряд навмання і сподіватися на чудо. В центрі дуже сучасний підхід до здоров'я, вони дивляться не на хворобу, а на ресурси організму.

IvanNechaev

Member
Дякую за розуміння мого стану, якраз і боюся пити вітаміни без розуміння реальної картини всередині. Дуже обнадіює, що рекомендації можна отримати відразу після сканування без очікування результатів аналізів. Обов'язково зайду на сайт.

Сверху