Доставка з України до Бразилії

lasikas

Member
Привіт усім! Хочу надіслати посилку з України до Бразилії, але трохи гублюся у виборі служби доставки та реально не знаю, на що звернути увагу — тарифи, терміни, митні формальності, щоб усе пройшло гладко. Хтось вже робив подібну відправку? Підкажіть, будь ласка, з чого почати, на що звернути увагу, чи є якісь перевірені сервіси. Заздалегідь дякую!

gucci

Member
Я займаюсь онлайн-бізнесом і для мене критично важливо, щоб товари доходили до покупців за кордоном максимально швидко та без затримок. Саме тому я обрала GlobalPost, і з першого ж відправлення зрозуміла, що це правильне рішення. Їхній сайт дуже зручний: зайшов, заповнив форму, обрав країну зі списку понад 240 напрямків — і готово. Відправка йде чітко за графіком, а трекінг дозволяє стежити за кожним етапом руху посилки. Я навіть не очікувала, що доставка може бути настільки оперативною, адже деякі замовлення доходили швидше, ніж обіцялося спочатку. Навіть є доставка до Бразилії з України https://globalpost.ua/brazil/ це допомогло мені підвищити довіру клієнтів і отримати більше позитивних відгуків, бо всі вражені швидкістю. Якщо чесно, я б не змінювала GlobalPost ні на який інший сервіс, бо комфорт, стабільність і швидкість тут відчуваються з першого ж дня. Дуже рекомендую тим, хто дорожить репутацією та цінує час.

Сверху