До 12 тисяч $ реально купити Hyundai Sonata 2019 SE?

Galet

New Member
Думаю придбати собі авто до 12 тисяч доларів і дуже зацікавився Hyundai Sonata 2019 SE. Хтось тут мав досвід з цією моделлю? Цікавить не лише зовнішній вигляд, а й реальна надійність двигуна, коробки передач, витрати пального і комфорт в салоні. Чи реально за ці гроші знайти машину в хорошому стані, без прихованих проблем?

hepaka

New Member
Я придбав таку машину кілька місяців тому і можу сказати, що це досить приємний досвід. Авто має плавну їзду, хорошу шумоізоляцію і відчутно стабільно тримає дорогу навіть на швидкості. Єдине, що помітив – трохи вища витрата пального у місті порівняно з новішими моделями, але загалом все відчувається комфортно і безпечно.

Моя знайома користується цією моделлю вже більше року і каже, що проблем практично немає. Машина добре заводиться навіть у холодну погоду, салон просторий, багажник великий. Трохи шумно на трасі, якщо їхати понад 120 км/год, але для щоденних поїздок містом це майже непомітно. Загалом, авто не підводить і виглядає сучасно навіть через кілька років.

У мене Sonata 2019 SE вже третій рік і проблем з двигуном чи коробкою не було, тільки регулярне ТО. Машина дуже стійка на дорозі, комфортний салон і електроніка працює без збоїв.
На сьогоднішній день як варіант, ви можете купити hyundai Sonata 2019 SE у компанії Bex Auto і отримати авто в гарному стані за цілком прийнятну ціну. Раджу звертати увагу на стан кузова і історію обслуговування, бо це ключові моменти при виборі саме цієї моделі. Машина поєднує комфорт, надійність і цілком відповідає бюджету до 12 тисяч доларів.

Сверху