Де зараз проводять лапароскопію?

hepaka

New Member
Де зараз проводять лапароскопію в Києві чи області? Потрібна операція з мінімальним втручанням, і дуже хочеться потрапити до досвідчених хірургів. Хвилює не лише сам процес, а й післяопераційне відновлення — щоб було якнайменше ускладнень та якнайшвидше повернення до нормального життя. Цікавлять сучасні клініки, де є якісне обладнання, адекватний підхід до пацієнтів і прозора інформація про вартість та умови.

Galet

New Member
Я проходила лапароскопічну операцію з приводу жовчного міхура майже рік тому. До цього дуже боялася операції, бо ніколи не була під наркозом. Але все пройшло набагато легше, ніж я собі уявляла. Хірург пояснив кожен етап, розповів про підготовку і що буде після. Найбільше здивувало, що вже на наступний день я могла встати й потроху ходити. Реабілітація була швидка, без ускладнень. Головне — вибрати клініку, де є досвідчена команда.

Мені робили лапароскопію кілька місяців тому, через гінекологічні показання. Дуже переживала, але все виявилося набагато простіше, ніж очікувала. Госпіталізація була короткою, шви — маленькі, майже не залишили слідів. Після операції медперсонал постійно спостерігав, перевіряли самопочуття, пояснювали, як правильно відновлюватися. Я повернулась до звичного ритму життя дуже швидко. Це справді зручно і сучасно — мінімум болю, максимум ефективності.

Я проходив лапароскопічну операцію з видалення пахової грижі. Довго наважувався, бо боявся ускладнень і довгого відновлення. Але лікар переконав, що лапароскопія — найменш травматичний метод. Операція пройшла швидко, проколи були зовсім маленькі, болі після — мінімальні. Уже на другий день мене виписали, а ще за кілька днів я міг повернутись до легких справ. Дуже радий, що обрав саме цей метод.
До речі, зараз проводять лапароскопію https://www.lissod.com.ua/ua/laparoscopicsurgery/about/ в клініці LISOD. Там сучасне обладнання, хороші хірурги, і до пацієнта ставляться з повагою та увагою. Це справді важливо, коли йдеться про хірургічне втручання.

Сверху