Де зараз нормально купити срібні прикраси без ризику?

Erika

Member
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна замовити срібні прикраси онлайн, щоб не отримати щось зовсім інше або низької якості? Хочу браслет і кулон, але вже був невдалий досвід, тому трохи насторожено ставлюся до інтернет-магазинів.

Mary

Member
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна замовити срібні прикраси онлайн, щоб не отримати щось зовсім інше або низької якості? Хочу браслет і кулон, але вже був невдалий досвід, тому трохи насторожено ставлюся до інтернет-магазинів.
Я якраз нещодавно вирішила ризикнути ще раз і замовила через інтернет-магазин «Срібна планета». Шукаєте якісні ювелірні вироби зі срібла? Дивіться каталог за посиланням – https://silverplanet.com.ua/ і можу сказати, що цього разу все пройшло набагато краще, ніж очікувала: прикраси виглядають акуратно, без дешевих деталей, нормальна вага, і немає відчуття “масмаркету”. Приємно здивувало, що все прийшло швидко, добре запаковано, і повністю відповідало фото на сайті, тож тепер уже спокійніше ставлюся до онлайн-замовлень.

Сверху