Де замовити гарну та недорогу вишиванку для дівчинки?

hepaka

New Member
Підкажіть, будь ласка, де зараз можна замовити гарну та недорогу вишиванку для дівчинки? Хочеться щось якісне, з натуральної тканини, але щоб не коштувало надто дорого. Розглядаю варіанти онлайн, бо не маю можливості обійти всі магазини в місті. Головне, щоб вишиванка була зручна, гарно пошита та відповідала дитячому віку.

Galet

New Member
Я нещодавно замовляла доньці вишиванку через інтернет, і залишилася дуже задоволена. Обрала модель зі світлою лляною тканиною і кольоровою вишивкою – виглядає дуже святково та акуратно. Шви рівні, нитки не стирчать, запаху стороннього не було, що для мене важливо.

blackcoffe

New Member
Я з власного досвіду скажу, що вишиванки для дівчаток зараз справді дуже гарні й доступні. Варто звертати увагу на склад тканини – льон або бавовна значно краще носяться, особливо влітку. Мені сподобалося, що можна знайти моделі навіть із делікатною ручною вишивкою, що додає особливого шарму.

arsenminaev

New Member
Моя донька — справжня модниця, і коли ми почали шукати їй вишиванку на шкільне свято, вона чітко знала, що хоче щось оригінальне. Довго вагалися між кількома варіантами, але зрештою замовила вишиту блузку для дівчинки https://kram.kr.ua/divchata/ в інтернет-крамниці Крамія. Дуже сподобалась якість – тканина м’яка, пошиття акуратне, вишивка виконана з любов’ю.
Отримали замовлення швидко, без затримок. Донька в захваті, не хотіла знімати навіть після свята. Блузка добре витримала прання, не втратила форму і кольори. Ціна була абсолютно прийнятна, особливо враховуючи якість виробу. Тепер думаємо ще одну замовити на подарунок племінниці.

Сверху