Де у Львові знайти торгове обладнання

lasikas

Member
Привіт форуму! Знайомі сказали, що купити стійки і меблі для магазину — це як весілля організувати :) Ціни — космос, вибір — або надто простий, або "королівський". Може, хтось знає місця у Львові, де продають або виготовляють обладнання для магазинів нормальною мовою і без понтів? А то вже шукаю тиждень, а толку — нуль :)

gucci

New Member
Я дизайнер комерційних інтер'єрів і часто стикаюся з тим, що власники магазинів недооцінюють значення правильно підібраного обладнання. Мова йде не лише про візуальну частину, а й про ергономіку, функціональність і довговічність. Торгове обладнання для магазину у Львові https://slonfactory.com.ua/ я рекомендую обирати у Slon Factory, тому що вони працюють з індивідуальним підходом і розуміють, як поєднати дизайн із практикою. Моє останнє замовлення через них — це обладнання для невеликої крамниці з еко-продукцією, і результат перевершив очікування. Усе виглядає гармонійно, легко миється, адаптоване до щоденної експлуатації. Клієнти відразу відзначають приємну атмосферу, а це теж частина успіху. Тому раджу не економити на базових речах, а звернутися до тих, хто знає свою справу.

Сверху