Де орендувати віртуальний сервер у Європі з високою продуктивністю та доступною ціною?

hepaka

New Member
Привіт! Підкажіть, де можна орендувати віртуальний сервер у Європі з високою продуктивністю, підтримкою різних операційних систем (Linux або Windows) і при цьому за доступною ціною? Цікавлять сервери з SSD або NVMe-дисками та можливістю вибору локації, наприклад, Франкфурт або Брюссель. Хочу зрозуміти, які є варіанти та початкові ціни.

Galet

New Member
Мій досвід оренди VPS у Європі був позитивним. Вибрав сервер з KVM-віртуалізацією і SSD-накопичувачем у Франкфурті, і продуктивність повністю відповідала моїм потребам. Ціна починалась від 5 євро на місяць, що для мене було дуже вигідно. Можливість вибрати ОС теж дуже зручна — я працював із Linux, і все працювало швидко і стабільно.

blackcoffe

New Member
Орендував VPS у Брюсселі з NVMe-накопичувачами і підтримкою IPv6. Сервер показав хорошу швидкість і стабільність, що важливо для моїх онлайн-проєктів. Ціна була прийнятною — близько 5 євро на місяць. Можливість вибору між Windows і Linux допомогла підібрати оптимальне рішення під конкретні задачі. Загалом, задоволений співвідношенням ціни та якості.

arsenminaev

New Member
Рекомендую орендувати віртуальний сервер у Європі від HostZealot. Вони пропонують VPS з KVM-віртуалізацією, SSD або NVMe-накопичувачами, підтримкою IPv6 та можливістю вибору ОС (Linux або Windows). Доступні локації включають Франкфурт, Брюссель, Лондон, Варшаву, Таллінн, Тбілісі, Лімасол та інші. Ціни починаються від €5.11/міс. Детальніше на на цій сторінці.

Сверху