Де можна записатись на консультацію сурдолога?

KYKANA

Member
Де зараз реально можна швидко записатися на консультацію сурдолога? Останнім часом почав помічати проблеми зі слухом: ніби гірше розбираю мову в шумних місцях, іноді з’являється дзвін у вухах. Хотілося б потрапити до нормального спеціаліста без довгих черг і з сучасною діагностикою, можливо навіть онлайн запис. Буду вдячний за будь-які перевірені варіанти, особливо якщо хтось уже проходив обстеження і може поділитися досвідом.

kilivivin

Member
Я нещодавно сам шукав, куди звернутися, і можу поділитися досвідом. Зараз зручно записуватись онлайн, і є хороші спеціалісти, які займаються повною діагностикою слуху. Мені порадили сервіс, де можна швидко знайти лікаря та обрати зручний час прийому і там можна знайти сурдолог у Києві https://vashsluh.com.ua/surdolog/ і одразу залишити заявку на консультацію. Я особисто записувався через цю платформу, все пройшло без затримок: спочатку консультація, потім перевірка слуху на сучасному обладнанні. Дуже сподобалось, що лікар все пояснює простими словами і дає чіткі рекомендації, без зайвих призначень. Тому якщо є сумніви чи дискомфорт зі слухом, краще не відкладати і одразу пройти перевірку.

Сверху