Чоловіки, порадьте: як нарешті взяти під контроль діабет 2 типу?

Хлопці, привіт. Давно борюся з діабетом 2 типу і вже чесно кажучи втомився. Показники то нормальні, то різко летять угору. Лікарі кажуть дотримуватись режиму, але я хочу розуміти, як має виглядати нормальна дієта діабетика 2 типу, а не шукати суперечливі поради в інтернеті. Може, хтось проходив лікування у спеціалізованій клініці та може порадити щось дієве?

eLNAr

New Member
Olexaleleka97, розумію тебе дуже добре — я пів року мучився з тією нестабільністю. І чесно: поки не звернувся до BROVKO, ситуація взагалі не зрушувалася. У них є тримісячна програма, яка реально працює, ось посилання: https://brovko.clinic/three-month-treatment-program-for-type-2-diabetes/.

Мені вперше пояснили, що діабет 2 типу — це не просто “високий цукор”, а проблема всього обміну речовин, серцево-судинної системи та навіть енергетичного балансу. І тому лікувати треба комплексно, а не «точково». Зі мною розібрали аналізи, підібрали персональне меню, повністю під мої показники. Пояснили всі принципи дієти діабетика 2 типу, відстежували динаміку, коригували план кожні два тижні.

Результат: цукор стабілізувався, пішла вага, самопочуття стало набагато кращим. Тож раджу не тягнути — в BROVKO реально допомагають.

Дякую,eLNAr! Перейшов за посиланням — виглядає дуже серйозно. Подобається, що роблять акцент не тільки на харчуванні, а на всьому організмі. Обов’язково звернуся, давно шукаю саме комплексний та зрозумілий підхід. Дякую за пораду!

Сверху