Чи варто замовляти поліпропіленову нитку від українського виробника?

Вітаю товариство. Потрібно замовити партію поліпропіленової нитки для обв'язування сіна на дачі. Сусіди радять брати тільки імпортну, бо вона нібито довше ходить, а я дивлюся на ціни наших українських виробників і вагаюся. Різниця в ціні відчутна, але не хочеться переплачувати чисто за бренд. Підкажіть, де ви замовляєте нитку для таких потреб і чи є сенс переплачувати за імпорт, чи наша теж нормальна?

Щодо вибору між вітчизняним та імпортним шпагатом сам тривалий час мав сумніви, бо не хотілося переплачувати за бренд, але й сміття купувати теж намір був відсутній. Сусіди радили шукати щось імпортне, але я вирішив ризикнути і підтримати нашого виробника. Знайшов сайт ФайберМікс, де купувалася їхня поліпропіленова нитка https://fibermix.ua/ua/nit-polipropilenovaya-multifilamentnaya для обв'язки сіна та господарських потреб. Що можу сказати: міцність на розрив відмінна, сонце її за літо не спалило і ціна при цьому абсолютно адекватна. Взагалі не пошкодував, що не став переплачувати за закордонні аналоги. На мій погляд, для стандартних господарських задач нашого українського матеріалу вистачає із запасом.

Сверху