Чи нормально, що до кінця дня под просто “не заходить”, хоча зранку все було ок?

PixelStorm88

New Member
Я довго не міг зрозуміти цю штуку. Зранку або вдень под сприймається абсолютно нормально: кілька затяжок у паузі, без напруги, без зайвих думок. А от під вечір — ніби щось міняється. Не те щоб смак ставав поганим, але користуватись уже не хочеться. Просто лежить поруч, і все. Спочатку я думав, що це якась “проблема з рідиною”, але з часом зрозумів, що справа не в ній.

Якщо розкласти день по поличках, то ввечері організм уже перевантажений. Навіть якщо день був не надто складний, інформації, дрібних рішень і стимулів все одно накопичується багато. І под у цей момент перестає бути приємною паузою, а стає ще одним елементом фону. Не критичним, але зайвим.

Цікаво, що якщо я змушував себе “допарити” або робив затяжки без бажання, дискомфорт лише посилювався. А якщо просто відкладав под і займався чимось іншим, наступного дня все знову було нормально. Тобто це не про те, що рідина перестала підходити, а про зміну сприйняття протягом дня.

Після кількох таких циклів я перестав оцінювати рідини за принципом “підійшла чи ні” в цілому. Почав дивитись, у який час і в якому стані мені комфортно. Коли переглядав рідина для под систем на сайті Guru Vape, уже не шукав варіант “на весь день”, бо зрозумів, що такого просто не існує.

Зараз для мене це нормально: якщо ввечері под не заходить — значить, так і має бути. Це не збій і не помилка вибору. Просто організм уже не хоче додаткових стимулів. І як тільки перестаєш з цим боротись, користування стає значно спокійнішим і без зайвих сумнівів.

Сверху