Чи є сенс рекламувати компанію в каталогах підприємств України?

Erika

New Member
Зараз думаю, де ще можна заявити про свою компанію в інтернеті, окрім соцмереж і власного сайту. Натрапила на великі каталоги підприємств України, де зібрані компанії з різних сфер і можна створити профіль фірми з контактами, описом послуг та рекламою. Теоретично виглядає зручно, бо люди можуть знайти компанію через пошук або просто переглядаючи категорії. Але цікаво почути реальні відгуки: чи працює такий формат просування і чи приходять звідти клієнти?

Mary

New Member
Зараз думаю, де ще можна заявити про свою компанію в інтернеті, окрім соцмереж і власного сайту. Натрапила на великі каталоги підприємств України, де зібрані компанії з різних сфер і можна створити профіль фірми з контактами, описом послуг та рекламою. Теоретично виглядає зручно, бо люди можуть знайти компанію через пошук або просто переглядаючи категорії. Але цікаво почути реальні відгуки: чи працює такий формат просування і чи приходять звідти клієнти?
Я теж колись сумнівалася, але вирішила спробувати, бо хотілося більше присутності в інтернеті. Розмістили інформацію про компанію через UA-REGION https://www.ua-region.com.ua/ і в результаті з’явилася окрема сторінка з контактами, описом послуг і посиланням на сайт. З часом почали приходити переходи з каталогу, інколи люди просто знаходять компанію через пошук і одразу телефонують. Мені сподобалося, що там зібрана велика база підприємств по Україні, тому виглядає це не як випадковий сайт, а як серйозний довідник. Для бізнесу, особливо невеликого, це непоганий спосіб трохи підсилити рекламу і зробити компанію помітнішою в інтернеті.

Сверху