Автотюнінг

Akni

New Member
Авто у мене хоч і не нове, але ще має потенціал, і я вирішив трохи його вдосконалити — поставити нові фари, покращити акустику, додати комфортні дрібниці. Зараз у пошуку хорошого тюнінг-центру, де підкажуть і якісно зроблять. Можливо, порадите місце, де реально займаються дооснащенням машин і не халтурять?

Kirsri

New Member
Я завжди був фанатом спортивних авто, але в силу певних обставин їздив на звичайному седані. І ось я вирішив зробити його трохи динамічнішим. Знайшов тюнінг центр Retrofit https://retrofit.in.ua і моя мрія здійснилася. Вони зробили модифікацію вихлопної системи та встановили нові спортивні амортизатори, що значно покращило керованість і маневреність машини. Крім того, змінено обвіс і колісні диски, що надає авто більш агресивного вигляду. Тепер моє авто не тільки виглядає круто, але й реагує на дорогу набагато швидше. Рекомендую Retrofit всім, хто хоче додати свіжих ноток своїй машині та отримати від неї максимум задоволення на дорозі!

Вам точно понадобятся для этого качественные автотовары. И купить их проще всего в интернет магазине Лидеропт .Я тоже там постоянно что-то себе заказываю. Заказ пришёл быстро, всё аккуратно упаковано, товар полностью соответствует описанию. Приятно удивил вежливый менеджер , помог с выбором и ответил на все вопросы. Можете иметь ввиду себе этот магазин.

Сверху